Përshtati në shqip për Shëndeti Online dhe gazeta ‘Shëndet+’: Blertina Koka
Lëngje të shumëngjyrshme gjejmë kudo në ditët e sotme, megjithatë asnjëra nuk është aq e shëndetshme sa pija që do t’ju servirim më poshtë.
Panxhari, mollët dhe xhenxhefili janë ndër ushqimet më të shëndetshme që na ka falur nëna natyrë. Ngjyra vishnje e panxharit, me të kuqen apo jeshilen e mollës dhe të verdhën e xhenxhefilit ofrojnë një kombinim ideal fitokimikatesh antioksiduese.
Po t’i përzieni bashkë, do të mund të merrni të gjitha lëndët ushqyese të nevojshme për trupin me vetëm një pije.
Përbërësit:
- 1 panxhar
- 1 kastravec
- 1 mollë (çfarëdolloj)
- 1 rrënjë xhenxhefil
I përzieni të gjitha bashkë në shtrydhëse. Pasi të shtrydhen mirë, e kaloni lëngun në gotë dhe shtoni pak akull. Ju bëftë mirë!
Burimi: Health / https://shendeti.com.al/